El V Torrent de Muixerangues reunirà prop de 350 participants a la localitat de l'Horta Oest

En aquesta edició participen colles provinents de la Marina Baixa, la Ribera Alta, l'Alacantí i el Bages junt amb l'agrupació local, la Torrentina
23 juny 2019 06:00h
Com a prèvia a l'aplec muixeranguer, el dissabte 29 de juny es lliuraran els premis del concurs de dibuix. / LA TORRENTINA 

VALÈNCIA. El 6 de juliol arriba una de les primeres cites de la programació de les festes patronals de Torrent: el V Torrent de Muixerangues. L'aplec reunirà prop de 350 participants a la localitat de l'Horta Oest.

La cinquena edició del Torrent de Muixerangues comptarà amb la participació de la Muixeranga Marina Baixa, la muixeranga de Guadassuar La Carabassota i la Colla Corball de l'Alacantí. En aquesta ocasió, la colla amfitriona, la Muixeranga la Torrentina, ha invitat la colla Tirallongues de Manresa (el Bages). A més, la trobada comptarà amb la col·laboració de la colleta de músics del Verger (la Marina Alta).

La cercavila de l'aplec muixeranguer començarà a les 19 hores, mentre que l'actuació de les colles està prevista a partir de les 19.30 hores a la plaça Major de Torrent. L'aplec està organitzat per la Muixeranga la Torrentina amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrent.

Això no obstant, com a prèvia a l'aplec, el dissabte 29 de juny, a la plaça de la Llibertat, es presentarà, a les 20 hores, el cartell d'aquesta 5a edició i es farà el lliurament dels premis del Concurs de Dibuix Muixeranguer. L'acte conclourà amb una exhibició de muixerangues.

next