El València prendrà mesures contra els seguidors que van fer la salutació nazi al camp de l'Arsenal

El club tracta d'identificar les persones que realitzaven gestos 'simiescs' cap a la graderia de l'afició anglesa
3 maig 2019 17:29h
El club valencianista "condemna públicament, de manera taxativa", els fets ocorreguts al partit d'aquest dijous. / Mike Egerton/PA Wire/dpa

VALÈNCIA. El València ha anunciat aquest divendres que ha iniciat un procés per a tractar d'identificar els aficionats del club que haurien fet salutacions nazis al camp de l'Arsenal aquest dijous. Si ho aconsegueixen, prendran mesures contra ells.

En un vídeo fet públic a les xarxes socials per seguidors anglesos, es pot observar almenys dues persones realitzant gestos 'simiescs' cap a una graderia d'aficionats anglesos i a una d'elles fent una salutació nazi amb el braç enlaire.

L'entitat expressa en un comunicat que "condemna públicament de manera taxativa" els fets i mostra "la seua més ferma repulsa i tolerància zero, com sempre ha fet, cap als aïllats gestos de persones situades en la graderia visitant".

"Evidentment, no representen de cap manera l'afició valencianista", apunta el club, que explica que treballa amb els seus serveis jurídics "en la identificació de les persones responsables per a procedir, en cas de ser abonats del club, a prendre les mesures disciplinàries corresponents".

L'entitat demana "la col·laboració de la resta d'aficionats situats en aquesta graderia" i, tot i que assegura que "aquestes actituds són absolutament injustificables en qualsevol cas", també vol tindre informació "sobre possibles provocacions prèvies".

next