València aprova pagar 151.456 euros de les subvencions per a la il·luminació de les Falles del 2019

L'Ajuntament salda les ajudes a les comissions per a adequar els noms dels carrers a la Llei de Memòria Històrica
24 maig 2019 11:59h
EL consistori va destinar 16.363 euros d'ajudes perquè les falles adaptaren el canvi dels noms franquistes dels carrers a les noves denominacions de les vies. / EUROPA PRESS 

VALÈNCIA. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València ha aprovat aquest divendres, 24 de maig, la concessió de subvencions a les comissions falleres per a la il·luminació decorativa dels seus carrers amb motiu de les Falles del 2019, així com per al canvi de denominació de carrers i places de la ciutat derivat de l'aplicació de la Llei de Memòria Històrica.

Respecte a les subvencions concedides a les comissions falleres per a la il·luminació decorativa dels carrers, l'import total és de 151.456,20 euros, mentre que les ajudes econòmiques per al canvi de denominació de carrers i places, derivat de l'aplicació de la Llei de Memòria Històrica, ascendeix fins a 16.363,97 euros. Respecte a aquesta última concessió, la quantia màxima de l'ajuda a concedir per comissió és de 1.500 euros. 

Anteriorment, la Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el passat 5 de desembre del 2018, va aprovar la convocatòria per a la concessió de subvencions a les comissions falleres per a la il·luminació decorativa dels seus carrers, mentre que la convocatòria per a la concessió de les ajudes econòmiques per al canvi de denominació de carrers i places de la ciutat, derivat per l'aplicació de la Llei de Memòria Històrica, va ser aprovada el passat 30 de novembre del 2018.

next