València, candidata a acollir el 2020 una de les principals cimeres mundials sobre aigua i energia

El promotor i CEO del WEX visita la ciutat i les instal·lacions de Global Omnium
11 juny 2019 19:54h
El CEO de GOAigua, Jaime Barba, s'ha reunit amb Mark Barker aquest dimarts a València. / GLOBAL OMNIUM

VALÈNCIA. El Water and Energy Exchange (WEX), un dels majors fòrums mundials d'aigua i energia, ha inclòs València com una de les possibles seus per a la pròxima edició del 2020. El promotor i CEO d'aquest certamen, Mark Barker, ha estat a la ciutat i ha visitat les instal·lacions de GOAigua, divisió tecnològica i de transformació digital de Global Omnium (GO).

Així, el CEO de GOAigua, Jaime Barba, s'ha reunit amb Mark Barker aquest dimarts a València i ha conegut de primera mà les instal·lacions en les quals s'han instal·lat a treballar tant GOAIgua com GOHub, de més de 2.500 metres quadrats dedicades íntegrament a la innovació tecnològica, ha explicat GO en un comunicat.

Barba ha destacat que WEX és un dels esdeveniments "més importants" a nivell mundial en matèria d'aigua i energia i, al seu judici, es tracta d'"un dels esdeveniments internacionals més importants que es produeixen a l'any en el sector per la qualitat dels participants i continguts que allí es plantegen". 

WEX, una cimera orientada a l'acció entorn d'un ric calendari de reunions i networking entre entitats, ha inclòs València com una de les seus possibles per a la pròxima edició de 2020. L'anterior, que es va celebrar a Porto el passat mes de març, va concitar la participació de les organitzacions líders, experts i representants de les diferents companyies amb activitat en matèria d'aigua i energia.

next