El València CF vol acabar l'estadi nou Mestalla i traslladar-s'hi

El club es mostra partidari de convéncer els partidaris de quedar-se en l'antic camp de futbol
28 març 2019 18:30h
Des del club s'ha assegurat aquest dijous que no hi ha hagut un canvi d'opinió per part de l'entitat. / EFE

VALÈNCIA. L'equip València CF té la intenció de concloure les obres de construcció del nou estadi i crear un nou recinte prou atractiu com per a convéncer del canvi de camp aquells aficionats que ara mateix són més partidaris de quedar-se a Mestalla.

Així ho han assenyalat fonts del club després d'haver aparegut en diferents mitjans de comunicació informacions sobre la possibilitat que finalment el València CF decidira no canviar d'estadi i quedar-se en l'actual Mestalla.

Des del club s'ha assegurat aquest dijous, 28 de març, que no hi ha hagut un canvi d'opinió per part de l'entitat i que s'han malinterpretat les paraules del president Anil Murthy, quan va afirmar en una entrevista a Levante-EMV que nou de cada deu valencianistes desitjaven quedar-se en l'actual estadi.

El València CF va iniciar les obres del nou camp el 2007 i les va paralitzar per falta de finançament el 2009. Des d'aleshores s'han produït alguns intents de represa, però cap ha prosperat i ara el club està a l'espera de vendre les parcel·les de l'actual estadi per a poder reprendre-les.

Davant les informacions aparegudes referent a això, la Federació de Veïns de València ha assegurat que, si el València CF arriba a un acord "amb base legal i amb totes les parts implicades" per a seguir al camp de Mestalla, no demanarien que s'execute la sentència del Tribunal Suprem que estableix que part de les graderies són il·legals i cal derrocar-les.

L'alcalde de València, Joan Ribó, també s'ha pronunciat aquest dijous sobre aquest tema i ha indicat que "el València CF haurà d'explicar-nos què vol fer". "És qui ha de fer-nos un plantejament seriós i amb calma, però algun dia l'haurà de fer", ha agregat.

next