València construirà cent habitatges per a lloguer social

Les vivendes estaran situades al districte de Quatre Carreres i seran de protecció pública
4 març 2019 17:45h
Les vivendes aniran destinades a lloguers assequibles per a joves i persones en situació d'emergència habitacional. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. La Regidoria de Vivenda de l'Ajuntament de València ha iniciat el procediment per a construir cent nous habitatges destinats al lloguer assequible, després que el consistori haja aprovat l'adscripció de la parcel·la municipal situada al carrer del Pintor Sabater, en el districte de Quatre Carreres.

"Davant la quantitat de persones que, per diversos motius, tenen dificultats per a accedir a un habitatge en el mercat lliure, l'Ajuntament ha de ser valent i apostar per construir habitatges que tinguen garantit un lloguer assequible", ha expressat la regidora de Patrimoni i Vivenda, María Oliver, qui també ha indicat: "Necessitem habitatges públics amb lloguers assumibles per a la majoria, lloguers assequibles per a diferents perfils de persones. Continuem treballant per a millorar la vida de la gent, i millorar l'accés a l'habitatge és una de les nostres prioritats".

Les cent vivendes que es projecten a eixa parcel·la aniran destinades íntegrament a lloguers assequibles per a joves i persones en situació d'emergència habitacional. "Després de l'adscripció de la parcel·la, comença el procediment habitual. S'està preparant la licitació de l'estudi geotècnic i el projecte de redacció de l'obra", ha assenyalat la regidora.

Oliver també ha explicat que "quan arribàrem a l'Ajuntament, ni tan sols existia la Regidoria d'Habitatge, vam trobar un parc d'habitatges municipals inexistent o, en defecte d'això, habitatges destinats al seu enderrocament, com era el cas del Cabanyal. Quatre anys després, hem canviat la situació per complet: hem creat la Regidoria d'Habitatge, hem elaborat un pla d'habitatge per a actuar a la ciutat i hem avançat en la construcció d'un parc de vivendes municipal que responga a l'emergència habitacional en la qual vivim". 

next