"València és el pitjor que té Espanya": Què diu Díaz Ayuso al vídeo que s'ha fet viral?

Un vídeo de la candidata del PP a la Comunitat de Madrid encén les xarxes a causa del seu missatge sobre els catalans, valencians i bascs
22 maig 2019 19:04h

Aquests dies s'ha fet viral un vídeo en el qual la candidata del PP de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, parla sobre els catalans, els bascs, els navarresos i els valencians. Què és el que realment diu? 

"Fa temps que tinc clar que el que ens ve enfront és molt greu. Tenim un front popular, populista, que vol acabar amb tot a Espanya [...]. Ens volen portar a eixa dictadura encapçalada per Podem que, a més, li dona ales a tot el pitjor que té Espanya, ja siga Catalunya, el País Basc, Navarra, València i allà on abans no hi havia problemes".

Després que el PSPV i Compromís demanaren a Díaz Ayuso que rectificara, la popular ha assegurat al seu compte de Twitter que admira "València i la seua immensa comunitat" i ha criticat que "alguns demagogs" utilitzen les seues declaracions sobre la Comunitat Valenciana i altres territoris contra ella: "És època de fake news. Per això, moltes persones necessiten que ho deixe clar. Va per elles".

Díaz Ayuso ha compartit en el missatge el vídeo de l'entrevista que va realitzar al desembre amb Federico Jiménez Losantos en esRadio com a secretària de Comunicació del PP. En aquest vídeo, la candidata del PP de la Comunitat de Madrid alertava sobre "un front populista que vol acabar amb tot a Espanya, amb el concepte que Espanya val la pena, perquè els joves senten que és un país de pandereta". Les declaracions les ha recuperades aquesta setmana la diputada de Podem en l'Assemblea de Madrid Clara Serra. Díaz Ayuso ha remarcat que va fer aquesta entrevista com a portaveu del PP i ha criticat que "alguns demagogs" extraguen que "València és el pitjor que té Espanya" i ho utilitzen contra ella i en clau electoral per als comicis del 26M.

D'aquesta forma, ha denunciat que "el pitjor que té Espanya és el populisme, Podem i l'ús malintencionat que fan alguns de les declaracions alienes". "Admire València i la seua immensa comunitat. Les seues arrels, tradicions, gent i gastronomia són úniques. És una regió on tinc molts amics i on he passat grans moments tota la meua vida", ha manifestat.

next