El València festeja la Copa amb l'afició després de presentar el trofeu a les institucions

El club xe assegura que aquest títol és "el principi d'una nova era"
27 maig 2019 21:49h
Una vegada acabats els actes protocol·laris, el club ha eixit al balcó consistorial i ha compartit la Copa amb tota l'afició que s'havia aplegat a la plaça de l'Ajuntament de València. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. El València ha presentat aquest dilluns al Palau de la Generalitat la Copa del Rei que va conquistar dissabte passat a Sevilla. Anil Murthy, el seu president, ha assegurat que aquest títol és "el principi d'una nova era".

Després de visitar la Basílica de la Mare de Déu, l'expedició ha desfilat pel corredor que vora 2.000 aficionats han format entre el temple i el Palau de la Generalitat i han accedit a la seu del govern valencià poc abans de les 20.00h. La seu de la Generalitat va ser la segona parada abans d'anar a l'Ajuntament (Fotogaleria).

"Per a aquesta Comunitat és un gran orgull que hui pugueu representar el sentiment d'aquest poble. Ha sigut una alegria per a nosaltres que estigueu a la casa dels valencians", ha dit el president en funcions, Ximo Puig, abans que Murthy li haja entregat una samarreta commemorativa.

A més de Puig, també han assistit a la recepció, entre altres, la vicepresidenta en funcions, Mónica Oltra; el conseller d'esports en funcions, Vicent Marzà; el president en funcions de la Diputació de València, Toni Gaspar, i Toni Cantó, síndic de Ciutadans a les Corts.

Després d'aquesta recepció pública, els jugadors han accedit a un saló privat on han conversat uns minuts. Més tard han aparegut en un escenari davant del Palau, i Jaume Domenéch i Geoffrey Kondogbia han alçat la Copa entre els clams dels seguidors.

Tot seguit, l'expedició ha posat rumb a l'Ajuntament de València amb el We are the champions com a banda sonora.

La façana del consistori s'ha il·luminat de color roig, groc i blau per a rebre el club xe. L'alcalde en funcions, Joan Ribó, ha acollit els jugadors, els tècnics i els directius al Saló de Cristall, i els ha agraït que siguen "un exemple d'esforç i de superació per a l'afició valencianista".

Una vegada acabats els actes protocol·laris, el club ha eixit al balcó consistorial i ha compartit la Copa amb tota l'afició que s'havia aplegat a la plaça de l'Ajuntament de València.

next