València Turisme llança una campanya allunyada de "les ofertes convencionals"

'Try València' reuneix experiències "originals" per a entendre i gaudir de la demarcació "amb tots els sentits" 
17 juny 2019 20:00h
Entre les ofertes destaca un recorregut aeri, cicloturisme i senderisme. / TURISME VALÈNCIA

VALÈNCIA. València Turisme ha posat en marxa la campanya 'Try València' amb la qual pretén apostar per nous productes turístics allunyats del que és convencional amb la intenció d'atraure i fidelitzar visitants de tota mena.

La campanya, segons explica València Turisme en un comunicat, reuneix un "complet catàleg de realitats possibles, sorgides de la col·laboració institucional i també amb empreses locals", amb propostes que pretenen captar l'atenció del visitant cap a l'elecció d'una experiència valenciana.

Entre les propostes es troben des d'un recorregut aeri que posa color, olor i sensació al territori valencià des de la cistella d'un globus aerostàtic fins a experiències gastronòmiques singulars 'Del Tros al Plat' i la visita de platons cinematogràfics naturals de la mà de 'Film València'.

També inclou la pràctica del cicloturisme per senderes i camins, des del caiac fluvial fins a una activitat com 'Birds & Wine', que combina l'albirament i l'observació d'ocells amb la degustació de vins valencians.

València Turisme ofereix les experiències precises per a entendre un territori i proposa al visitant gaudir de la singularitat valenciana "amb tots els sentits" mitjançant uns productes turístics "resultat d'una gestió de qualitat, professional i amb condicions de sostenibilitat, factors que, en definitiva, remeten a l'excel·lència".

Una oferta turística "ordenada i sostenible que acosta a espais naturals únics; aliments de proximitat l'elaboració actual dels quals permet degustar i gaudir d'una gastronomia reconeguda als més alts nivells, i una labor callada que pretén ampliar i valorar l'oferta existent i creada al voltant de la capital, a les comarques valencianes, de manera que uneix la destinació prioritària amb tot el seu entorn".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next