Dos valencianistes aniran a la final de la Copa del Rei en un 600 de fa 57 anys tunejat per un artista faller 

Santi Raga i Nacho Machancoses, seguidors del València CF, eixiran demà dimarts a les nou del matí des de les portes de Mestalla
20 maig 2019 13:39h
El vehicle ha sigut decorat per l'artista faller José Luis Platero. / EFE

VALÈNCIA. Dos valencianistes, Santi Raga i Nacho Machancoses, viatjaran a la final de la Copa del Rei d'aquest dissabte a Sevilla amb un Seat 600 de fa 57 anys que ha sigut "personalitzat" amb al·lusions al València CF, els seus futbolistes, el seu palmarés i els seus símbols.

El cotxe, de color blanc i amb la matrícula V-104762, recorrerà els 654 quilòmetres fins a la capital andalusa apadrinat per l'Associació de Futbolistes del València CF, amb el lema 'Per la Copa en 600'.

Els seguidors del València eixiran des de les portes de Mestalla a les nou del matí d'aquest dimarts amb la il·lusió que l'equip aconseguisca alçar la copa davant el Barcelona, tal com ha assenyalat Raga.

El vehicle, que ha sigut decorat per l'artista faller José Luis Platero i que té el motor en "excel·lents condicions", gasta huit litres als cent quilòmetres, però ha de parar cada noranta més o menys.

"No apareix el nom de cap jugador en actiu en la carrosseria del cotxe, però s'han inscrit els dels nostres ídols d'ara i de sempre –Giner, Fernando, Claramunt, Pasieguito, Villa, Silva, Mundo i Mata, entre d'altres-", va recordar Santi Raga, qui va explicar que la idea de fer aquest viatge va sorgir el seu acompanyant.

"Nacho és de la penya Sentiment pel Món i sempre anem junts al futbol. Un dia vam dir que hauríem d'anar a una final en un 600, però aleshores no teníem ni el cotxe ni la final. Després el vaig comprar, el reparàrem i ara ja tenim el cotxe i la final; així que no dubtem a fer el viatge", va indicar.

next