El vent s'acosta als 120 quilòmetres per hora a Morella

Les ratxes intenses ja han superat els 70 quilòmetres per hora en gran part del País Valencià 
3 novembre 2019 12:03h
Aemet ha decretat fins a les 19.00 hores d'aquest diumenge el nivell d'alerta taronja. / EFE ARXIU MANUEL BRUQUE 

VALÈNCIA (EFE). El fort vent de l'oest que bufa aquest diumenge ja ha deixat ratxes de 119 quilòmetres per hora en la localitat de Morella, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia.

A més, a la demarcació de Castelló també s'han registrat ratxes de 94 quilòmetres per hora a Vilafranca, mentre que en la de València destaquen els 70,6 quilòmetres per hora de la capital i els 72,4 quilòmetres per hora d'Utiel. El vent també ha deixat ratxes amb intensitat de 62,3 quilòmetres per hora a Xàbia. 

A la demarcació de València també han arribat a 71 quilòmetres per hora en l'aeroport de Manises, mentre que a Xalans i Xelva han arribat als 69; a Xàtiva, als 65; a Llíria, als 61; a Barx, als 56, i a Oliva, als 55.

La intensitat del vent ha arribat a 63 quilòmetres per hora a Vinaròs i a 53 km/h a Castelló de la Plana, mentre que s'han registrat 66 km/h a Pego.

L'Aemet ha decretat fins a les 19.00 hores d'aquest diumenge el nivell d'alerta taronja a l'interior de la demarcació de València. També han activat el nivell groc a l'interior i el litoral de les demarcacions d'Alacant i  Castelló.

next