Vetusta Morla, nou cap de cartell del FIB per a rescatar el seu disc de debut

El grup madrileny oferirà a Benicàssim un concert exclusiu i centrat en el seu primer àlbum: 'Un día en el mundo'
12 març 2019 13:45h
L'organització anuncia la creació de Midnight by FIB, una festa conjunta junt amb alguns clubs del municipi. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. El FIB 2019, que tindrà lloc del 18 al 21 de juliol a Benicàssim, ha incorporat com a cap de cartell la banda madrilenya Vetusta Morla, que oferirà en aquest festival un concert exclusiu i centrat en el seu àlbum debut, Un día en el mundo (2008), "i alguna altra sorpresa més", anuncia l'organització.

"Vetusta Morla és sens dubte el grup d'indie rock més important de l'última dècada al nostre país", proclamen des del FIB per a justificar que siguen "caps indiscutibles" de cartell per a la 25a edició del festival.

El grup madrileny se suma així a altres grans noms ja anunciats per al FIB 2019 com Kings of Leon, Lana del Rey, Fatboy Slim, The 1975, Franz Ferdinand, George Ezra, Jess Glyne i Kodaline.

A més, l'organització ha anunciat la creació de Midnight by FIB, una festa conjunta a Benicàssim organitzada junt amb els clubs Buddha i Casablanca perquè les nits del dilluns 15, dimarts 16 i dimecres 17 de juliol siguen "absolutament estupendes".

Per a això comptaran amb discjòqueis "d'autèntic luxe", com ara Dave Rowntree (del grup Blur), Carl Barât (de The Libertines), IDLES (en format DJ Set), DJ Dan & Special Guests (Propaganda), Maadraassoo, Rocket Dj, Carlos Bru i uns altres punxadiscos del FIB.

next