Altra prohibició del 9N

8 novembre 2014 01:00h
Novament, la màquina antidemocràtica que és l'estat espanyol ha funcionat.  Per a això fou dissenyada: perquè "l'imperi de la llei" siga una porta tancada en lloc d'una garantia.  Han deixat clar que utilitzaran la Constitució com a mur opressiu, una peça d'aquesta màquina que substituíles ja gastades "Leyes Fundamentales del Movimiento", sempre és llegida i interpretada com a arma contra la democràcia i la llibertat dels pobles.   

Ha quedat clar que el Tribunal Constitucional només pot ser eficaç per a prohibir votar.  Hui, 4 dies després de la presentació del recurs del Govern espanyol al procés participatiu del 9N a Catalunya, l'ha acceptat a tràmit per unanimitat.  Ha tornat a servir com la trituradora de drets que sempre utilitza el Partit Popular, com a màquina d'impugnar tot allò que signifique justícia i progrés. 
 

Per descomptat, no hi ha cap recurs que servisca d'una forma tan eficient per a aturar eixa gran màquina de generar corrupció que és el mateix estat.  Cap mecanisme que ature el creixement del deute odiós, la liquidació dels drets laborals, els desnonaments o la persecució de la gent que protesta. Qualsevol petició d'empara al Tribunal Constitucional pel que fa a aquests temes, dormirà anys als seus calaixos.

La suspensió prèvia del decret de convocatòria de la consulta del 9 de Novembre, segons la Llei de Consultes aprovada pel Parlament de Catalunya, dorm als mateixos calaixos. És el que passarà amb aquesta suspensió.  Faena feta.

Com ja manifestàrem davant d'aquella primera suspensió: el poble de Catalunya decidirà el seu futur, perquè així li ho fa saber al món des de fa anys.  La gent és al carrer reivindicant el seu dret a decidir cada dia i, quan ha fet falta, ha protagonitzat les manifestacions més multitudinàries de la història d'Europa i s'ha enllaçat les mans de punta a punta del país.
 

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià dóna suport a la la campanya, referma el seu suport a aquest procés de participació ciutadana per la ruptura democràtica i pel dret a decidir, malgrat les lleis contra la democràcia, contra tots i totes nosaltres.  Estem al costat de totes les persones que volen votar, pel dret de totes i tots a decidir col·lectivament el nostre futur. 

Plataforma pel Dret a Decidir

 

next