Diari La Veu del País Valencià
La Plataforma pel Dret a Decidir comparteix l’alegria pel triomf del poble
Més de dos milions de persones han fet llargues cues, han rigut i han plorat en el moment de dipositar el seu vot. Joves de 16 anys que parlaven de futur i persones de quasi 100 anys que parlaven de la proclamació de la República Catalana i de 40 anys de franquisme. Persones nascudes a Catalunya i altres vingudes de tots els racons del món. Homes i dones de totes les edats, de primera hora del matí a l’última de la vesprada…

I han reviscut les paraules de Lluís Maria Xirinacs, quan demanà que tothom es pose a favor del poble, que això cabdalment vol dir la paraula “democràcia”.

La gent de la PDaD volem mostrar la nostra alegria pel triomf del poble que ha vençut la por. Felicitem l’ANC i Òmnium Cultural per l’enorme esforç organitzatiu de la campanya “Ara és l’hora”. Al conjunt de persones voluntàries que han fet possible aquesta fita, entre les que es troben els nostres companys i companyes de la PDaD del País Valencià. I a totes les persones que han votat per elles i per nosaltres, sent un exemple del camí que seguirem.

Moltes gràcies.

Plataforma pel Dret a Decidir

Comparteix

Icona de pantalla completa