Castelló en Bici durà a terme una iniciativa anomenada Bici Blanca o GhostBike

Castelló en Bici, col∙lectiu en defensa de l’ús de la bicicleta, amb motiu de l'assassinat d'un ciclista al terme de la nostra ciutat, Castelló de la Plana, durà a terme dissabte 25 de febrer a les 16h la iniciativa de la bici blanca o Ghostbike per a retre homenatge a les ciclistes que ens han deixat per culpa de la violència del trànsit.
 
Castelló en Bici, entitat que pretén promoure l’ús segur, habitual i sostenible de la bicicleta com a eina de mobilitat, amb motiu de l'assassinat d'un ciclista al terme de la nostra ciutat, Castelló de la Plana el passat 29 de gener, vol dur a terme una iniciativa anomenada Bici Blanca o GhostBike.
 
Aquesta iniciativa també s’ha hagut de dur a terme en altres comarques del País Valencià i en altres territoris de l'Estat Espanyol, i també en altres llocs arreu del món. Es tracta d'encadenar una bicicleta que s'ha pintat de blanc en el lloc on va ocórrer el succés, per a recordar les ciclistes que ja no hi són per culpa de la violència del trànsit. Al mateix temps, serveix per a deixar marcat el que va ocórrer i reivindicar al mateix temps que això no pot tornar a passar.
 
Des del col∙lectiu ciclista, s’anima a acudir a totes el dia 25 de febrer a les 16.00h a la plaça Maria Agustina a la marxa ciclista per a anar cap al camí del Serrallo o de Migjorn i dipositar-hi la bici blanca, en un acte significatiu per a retre homenatge a les ciclistes que han hagut de deixar aquest món, per aquestes circumstàncies.

Castelló en Bici
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat