Fa un temps el ex-Governador del Banc d’Espanya Sr. Fdez.Ordoñez va dir a bombo i plat que la CAM era “lo peor de lo peor”, ara recentment el ministre d’Economia Sr.de Guindos en altre reble memorable referit al Banc de València ha dit “es el resumen de todas las cosas mal hechas del sistema bancario español”.

Heus ací que totsdos, alts representants del poder econòmics de l’Estat han utilitzat entitats valencianes com a cap de turc d’allò més dolent, però ni l’u ni l’altre s’han mirat al melic. El primer usà la tàctica de Rajoy, assegut a la cadira, fent informes il·lusoris sense utilitzar el manament fiscalitzador com cal del sistema bancari que li es adient al BE i que l’ha dut quasi al desprestigi.

L’altre el Sr. de Guindos manifestant amb contundència la denúncia, essent ell ni menys ni manco assesor rellevant del Lehman Brothers fins a la seua fallida total en 2008, pels esmerços en crèdits “subprime” principal motiu de la crisi mundial i estatal, desprès col·laborador necessari i imprescindible del Consell de Castella-Faes per tal d’aplicar les retallades que venim patint, tot i això sense haver-ho dit en la campanya electoral per a les eleccions del 20-N.

Malgrat que l’exigència de responsabilitats a qui malament ho ha fet deu ejercir-se, també nosaltres tots plegats i no uns pocs, deuriem d’exigir les reponsabilitats corresponents als qui venen governant aquesta genuflexa autonomía, dons miren més a ponent ofrenant que a la mar i damunt els peguen a la boca.

Comparteix

Icona de pantalla completa