Diari La Veu del País Valencià
Enric Sanç, nou opinador de La Veu
Enric Sanç (València, 1976) ha publicat els llibres de poemes El plany de les lletres ferides (2012), amb llindars (en la segona edició) de Mercè Climent, Hèctor Serra i Manel Alonso, i Les hores concèntriques (2013) amb pròleg d’Alexandre Navarro. Ha rebut el Premi de Poesia Teodor Llorente (2013) i el Premi Comtessa Maria de Luna de les Lletres en la modalitat de Poesia (2013) de la Pobla de Vallbona (el Camp de Túria, País Valencià). Ha estat inclòs en les mostres poètiques Estels de paper. Vint-i-un poetes per al segle XXI (2013), Màtria. Noves Veus Poètiques dels Països Catalans (2013), en el Recull de poemes de Ca Revolta per l’homenatge al 75 aniversari de Jaume Pérez Montaner (2013), en l’antologia La poesia una sola veu (Fundació Caixa Vinaròs, 2014), i en el llibre homenatge a Antoni Ferrer Els déus no abandonen Antoni. Pròleg d’Enric Sòria. Mostra poètica de 77 poetes. Onada Edicions. Benicarló, 2015. Ha col·laborat en la revista dirigida per Vicent Penya Marxa popular fallera. Revista del club a la nostra marxa al núm. 13 de març de 2014 amb l’article D’històries i surrealisme faller. I ara com ara, en el llibret de l’Associació Cultural Falla La Marina del Port de Sagunt, l’any 2015 amb el conte Com olia la flor del taronger. D’ara endavant, està a punt de traure a la llum el seu primer llibre il·lustrat infantil amb el llicenciat en Belles Arts, Àngel Carreras: Alfred i els tres peixets del matí. Onada Edicions, 2015. Alguns dels seus poemes han estat traduïts en diferents blogs i xarxes socials al portuguès, anglès, italià i francès, i d’altres musicats i recitats per Mari Carmen Sáez i Esther Villanueva, entre d’altres.

Va col·laborar com a agent literari en l’Editorial Germania i actualment és el director literari de la col·lecció de Poesia de l’editorial Onada Edicions de Benicarló (Baix Maestrat, País Valencià). Imparteix un Taller d’E

scriptura Creativa a la Biblioteca Municipal de la Pobla de Vallbona, pertany a l’AELC (Associació d’Escriptors en Llengua Catalana), al CEL (Centre d’Estudis Locals) de la Pobla de Vallbona, on és membre fundador. Així com al col·lectiu d’escriptors en llengua catalana del Camp de Túria “LletrAEdeta”. Escriptor, economista i editor: escriu ressenyes literàries i articles d’opinió en el seu blog, en la pàgina web de l’Espai Mariola Nos i en La Veu del País Valencià. Actualment, compagina com pot la vida laboral i personal amb la literatura. Treballa a València com a tècnic financer en el back office d’una entitat financera, i resideix a mig camí entre la ciutat de Carcaixent (la Ribera Alta, País Valencià) i la Pobla de Vallbona.

Dirigeix el blog: http://spillollibredelsdies.blogspot.com.es/.

>

PRESENTACIÓ LLIBRE ENRIC SANÇ – La Pobla Televisió

Comparteix

Icona de pantalla completa