No m’agrada que sigueu tan radicals. Mira que dir que és una falta greu de solidaritat que el senyor rei Borbó s’opere en un hospital privat! Sou males persones; pitjor encara, sou republicans de jacuzzi, redéu! Ho heu entés tot a l’inrevés. John Charles (seguint l’inglix relaxing of Bottle) és el monarca més preocupat pel seu poble que existix en la faç del punyeter imperi. No vos adoneu que el sant home ho fa per no obstruir-vos la sanitat pública? Per permetre’ns, a nosaltres, pobletans de l’INSS, gaudir-ne? No heu imaginat per un instant què passaria si tots els qui tenen cacaus decidiren fer-se explorar les canonades per metges funcionaris? Si en són milers i milers, en aquestes terres, a lligar els gossos amb llonganisses! Hi cabríem nosaltres, el pobre poble pla? A quin sant!

Quedarien tractaments per a la plebs? Nanai. Ens atendrien tan bé com ara? Niet. Evident! Si l’estament mèdic públic s’haguera de dedicar a recompondre trossos de reis repartits ací i allà per culpa de nyesples en directe i/o diferit, si hagueren d’ajudar a parir totes les senyores Presley, dia sí, dia també; si hagueren de mantindre en vida duquesses d’alba fins a convertir-les en la moixama de la pròxima Fira de Sevilla… qui s’ocuparia de nosaltres? Ni ens olorarien! Ho enteneu ara, radicals descervellats?

Doncs, ala, a posar ciris per a la salut privada del Primer Español del Reino y Último de Hacienda, i a seguir el rescat del maluc per la COPE, que després sempre vos agafen desinformats i vos acaben manipulant la colla de troskistes confitats que pretenen passar la Casa reial en ple per la Termomix-opción cuchilla.

Ai, maleït país privat, privat de públic!

Comparteix

Icona de pantalla completa