Diumenge participaré en les elecccions municipals i autonòmiques amb un únic objectiu: col·laborar amb els partits demòcrates i progressistes perquè les guanyen i desallotgen del govern de les nostres institucions el partit que té més militants i càrrecs imputats i condemnats de tot Europa. Un Partit Podrit, certament.

El meu vot a Cullera serà per a Compromís, ja ho vaig declarar ací mateix. Tant de bo el partit de Mònica Oltra i els socialistes traguen prou regidors al meu poble per formar govern! Jo estic segur que sí.
En les utonòmiques, però, votaré EUPV-ERPV-EVPV ACORD CIUTADÀ. Per més d’una raó.

– 1a Hi ha el meu partit: ERPV. I per tant el programa que presenta és el que s’ajusta més al meu pensament polític.

– 2a Considere TAMBÉ que és el vot més valent i més útil. Si ACORD CIUTADÀ supera la barrera del 5%, obtindrà cinc o sis diputats; imprescindibles, supose, per formar un govern valencianista i de progrés a la Generalitat. Contràriament, si no hi arriba i es queda sense representació, el més beneficiat serà el PP. I la majoria d’esquerres perillarà.

Fets aquests aclariments, encara en faré un altre: no he begut gintònic en ma vida i per tant no brindaré amb aquest combinat si les forces democràtiques guanyen les eleccions. Ara bé, sí que em beuré una botella de cava si ho aconseguim a Cullera. I una altra si derrotem el PP a l’ajuntament de València. La tercera me la beuré uns dies més tard, si Mònica Oltra és proclamada Presidenta de la Generalitat.

Ara és l’hora, valencians i valencianes!

http://blocs.mesvilaweb.cat/maneljoanarinyo

Comparteix

Icona de pantalla completa