Diari La Veu del País Valencià
Adéu, 2014. Benvingut, any del canvi valencià!
El Nadal ens convida a fer balanç. També a pensar el pròxim futur. I com si fórem les Sibil·les que entonen cants profètics i ancestrals, hem de mirar “qui n’ha fet servici”. Sens dubte, nosaltres estem contents i satisfets pel servei fet i, també, encoratjats al màxim pel que n’hem de fer a l’any que toca ja a la porta.

Ha estat un any dur i important per al nostre projecte. Partíem al principi del 2014 amb la incertesa de les eleccions Europees. Aconseguírem fer les primàries obertes a la ciutadania, configuràrem una potent coalició : Compromís-Primavera Europea, i situàrem, per primera vegada en la nostra història, un eurodiputat al Parlament Europeu que anava de cap de llista.

La seua presència internacionalitza i fa palès el País Valencià a Europa. Estem al Grup Aliança Lliure Europea-Verds, un grup clarament europeista que posa èmfasi en les polítiques públiques per superar la crisi, l’economia verda, la diversitat, la cultura…

Estem treballant bé, molt a gust amb els nostres socis. El balanç del 2014 és, per tant, positiu, molt positiu i el 2015 ha de ser encara millor.

Ara mateix, Compromís està en ple procés de primàries, i ja sabeu què significa això: Triarem de forma democràtica i participativa els nostres candidats i candidates. Nosaltres donem la cara. No ens amaguem de res ni de ningú i per això anem amb un somriure amb el nostre projecte.

Tenim un projecte per a les persones que viuen i treballen al nostre País. Fem la política des de baix, cooperativament, però també pensem en un món global, amb els nostres valors i identitat. I ho fem en positiu, raonant i escoltant, buscant les microsolucions per a bastir una solució global que done esperança i oportunitats al nostre poble. Som d’ací i ciutadans del món.

El 2015 serà l’any del canvi. Un canvi valencià i positiu. Hem de tindre una cosa clara, però, no podem esperar que això ens ho solucionen des de fora, ha de nàixer de tots nosaltres. Treballarem, com sempre per fer un gran i fort Compromís amb valors, idees i clarament valencià. I per a eixe treball, comptem amb tots vosaltres.
Bon Nadal i Feliç any nou, l’any del canvi valencià

Comparteix

Icona de pantalla completa