Diari La Veu del País Valencià
Comunicat de seguretat civil: Avís a la població de la ciutat de Gandia i de la Safor
És el nostre penós deure comunicar a tots els ciutadans i ciutadanes de la Ciutat Ducal, que ha estat divisada pels seus carrersuna perillosa bèstia salvatge que amenaça la seguretat ciutadana.

Es prega als pares i les mares, doncs, que tanquen amb pany i clau els seus fills dins de casa, ja que no sabem quines intencions ni quines reaccions tenebroses pot palesar, aquesta fera ferotge, davant la presència de tendres i apetitosos infants.

Aquesta bèstia de l’avern, sol vestir-se amb sotana, unes vegades, o amb una espècie de túnica coenta com un all i d’un color roig intens com les mateixes flames de l’infern.

Hom creu que aquesta estrafolària indumentària està pensada per tal d’obnubilar i hipnotitzar les seues desvalgudes i desprevingudes víctimes que, tot seguit, seran devorades amb fruïció de gormand eclesiàstic.

Aquest animal –que encara no s’ha pogut dilucidar bé del tot, si està armat amb unes banyes semblants a la dels bous i amb ullals de llop– sol ser anomenat amb diferents noms i malnoms com ara, el de “retorot fatxa”, “beato farsant”, “vomita-encens infernal” o, simplement, bisbe Cañizares… el de los altares siderales.

Cal advertir també, que no només la integritat física de la població infantil de Gandia està en risc, ja que aquest ésser demoníac sol dirigir els seus ulls lascius i la seua boca famolenca, envers sectors de la població tals com el col·lectiu gai, les lesbianes, els emigrants, les dones en general i qualsevol persona indefensa que no li bese la mà amb devoció i no sàpiga res de la vida, obra i miracles del general Franco, eixe gran home, eixa santa i magnífica persona que tant de bé va fer per la Santa, Apostòlica i Romana Església Catòlica i per la unitat i grandesa d’Espanya (les Illes Canàries incloses; amb una hora de retard, of course).

Així doncs, es prega a tota la població saforenca, en general, que evite, per tots els possibles, eixir al carrer sense armes, si pot ser, de gros calibre, tancar finestres i portes amb forrellat i tindre el mòbil sempre preparat per si tinguera la dissort –Déu nos en guard!– de ser descobert i empaitat per aquesta criatura antediluviana. En aquest cas, caldria avisar urgentment i amb la màxima celeritat possible les forces de seguretat (Policia Nacional, Policia Local i Guàrdia Civil, tots juntets. I si no fóra prou, l’Exèrcit Nacional: Infanteria, Cavalleria, Artilleria, Forces Navals i Forces Aèries. Tota precaució és poca).

Advertits queden tots… i que Déu s’apiade de les nostres desafortunades ànimes!

La nostra supervivència està en joc.

Comparteix

Icona de pantalla completa