Els catalans guanyen la partida als espanyols

Hui fa un any Ignasi Mora ens parlava de...

Al final resulta que el PSOE no s'atreveix a fer un govern d'esquerres: ha jurat i perjurat que no demanarà ni acceptarà els vots dels que faran un referèndum d'independència. Vol dir-se que estem en la de sempre, "antes roja que rota", per tant, s'estima més un govern de dretes que acceptar uns vots o la seua abstenció.

El joc de paraules i de culpes és inevitable en la dialèctica política, tan falsa. Però s'evidencia que un grapat de catalans s'ha imposat a la cambra baixa espanyola, l'objectiu màxim i amb gran diferència de la qual consisteix a mantindre la unitat de la pàtria, la vaca sagrada indiscutible, encara que siga a canvi de tota la resta. Mentrestant, els catalans no preparen només el famós referèndum, sinó que a hores d'ara treballen en l'elaboració de les eines per a la independència.

Comentaris

Dani Plana Alta
9.

Al meu parer les raons de temer la independència de Catalunya son dos, bàsicament.
Que perderian una de les tres comunitats qu'els paguen la festa.
Que no poden suportar la idea d'haver de tractar amb els catalans en un pla d'igualtat.
Cap de les dos raons em sembla respectable.

  • 0
  • 0
De La Vall d\'Albaida
8.

Sra. "Hola catalanes", españoles i possibles valencians espanyolistes de pro: No és el matéix dir que som Espannya, que advertir-nos que som "DE" Espanya, " propietat seua", des de 1707. Pobres valencians tots aquells, del partit polític que siguen, que encara no ho han entés.

  • 1
  • 3
Micalet
7.

L'estafa socialista és això, una estafa, una enganyifa, un frau. El seu únic ideal son les portes giratòries.
Els catalans tenen el mateix dret a la llibertat que tenen els castellans.

  • 13
  • 7
Marti Piñol Brigadoon
6.

Sr. o Sra. H. Catalanes; Pues...jo no soc ni andalú ni gallec ni vasco, ni extremeny,... ni...catellá -no se vosté, -pot ser de consevol lloc, em sembla be-, i aixó, no em negará que precisament no es ser español. Soc, me senc, i estimo neixer aquí, aquí hon hi han oliveres i garroferes, mar i montañes, carácter i parla catalana. ¿Es greu ser així?
Si vosté vol ser española/ol, allá voste jo no faré jo res en contra. Es el nostre caracter. Pero no es clave en ma casa.

  • 15
  • 5
pudentet la safor
5.

Sr. H.Catalanes, per molt odi que destile en el seus comentaris la independencia malgrat la seva ignorancia la tindrem. Conforme diu vosté temps al temps.

  • 16
  • 5

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat