Diari La Veu del País Valencià
Senadors, diputades, sindicalistes i càrrecs municipals al seminari “Pensar el País Valencià”

Els senadors Carles Mulet i Ferran Martínez, la diputada Marta Sorlí, sindicalistes com Bernat Asensi de CCOO i Rafa Reig d’Intersindical Valenciana, Carmelina Pla de l’executiva del PSPV, entre les persones que participaran dissabte al Seminari Pensar el País Valencià.

També participaran diversos càrrecs municipals, representants del mon cultural i estudiantil així com d’un ample ventall polític.

Dissabte dia 8 d’abril al matí, una ampla representació d’associacions, partits polítics i sindicats reflexionaran col·lectivament a Bellreguard sobre el País Valencià com a subjecte polític, el dret a decidir i el full de ruta a seguir. Es tracta del seminari “Pensar el País Valencià”, que organitzen conjuntament la regidoria de Participació Ciutadana de Bellreguard i la Plataforma pel Dret a Decidir.

El seminari constarà de dues parts: una mesa de diàleg a l’edifici multiusos en la qual s’introduirà el tema per a obrir el debat i recollir un resum de coincidències; i un debat obert al públic al saló de plenaris on s’exposaran les línies generals de la mesa de diàleg, les coincidències a les quals s’haja arribat i les línies de debat futures.

Aquest seminari, previst des de fa uns mesos, ha vingut a coincidir amb la presentació dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) que tornen a posar al centre del debat polític el tracte colonial que rep el País Valencià per banda de l’Estat, i la necessita que com a poble tenim de trobar la forma de capgirar la situació de dependència. Una dependència que ens castiga a una dinàmica d’empobriment constant, deteriorant cada dia que passa les condicions de vida i treball de la majoria de la nostra població.

Lacte públic clourà amb un vi d’honor per a totes les persones assistents.

Comparteix

Icona de pantalla completa