Vicente Boluda es presentarà candidat per a presidir el Reial Madrid 

El club madrileny celebra eleccions a la presidència aquest 2020
23 desembre 2019 17:49h
Boluda és soci del Reial Madrid des de l'any 1998. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El president de l'Associació Valenciana d'Empresaris, el navilier Vicente Boluda, ha reiterat aquest dilluns en un dinar de Nadal amb la premsa la seua voluntat de presentar-se a president del Reial Madrid i disputar-li el lloc a l'actual president, Florentino Pérez.

El club madrileny celebra eleccions aquest 2020 i l'empresari valencià assegura que compta amb els requisits estipulats per a poder accedir al càrrec. Segons la Llei 10/1990, per a presidir un club cal aportar un preaval del 15% del patrimoni del club. L'any 2012, Pérez va impulsar una modificació estatutària del club perquè els candidats a president hagueren d'avalar la seua candidatura amb el seu patrimoni personal i mai amb el de tercers i, a més, va afegir la clàusula que calia ser soci del club durant almenys 20 anys.

Boluda és soci des de l'any 1998 i aquest dilluns ha assegurat que ja compta amb tots els requisits necessaris. Segons ha destacat, "ser president del Reial Madrid amplifica tota la resta" de negocis que algú té al voltant, i també ha assenyalat que des de la llotja del Bernabeu podria treballar pels interessos valencians i ser una veu potent a Madrid.

En l'àmbit internacional, Boluda assegura que ser president del Reial Madrid obri moltes portes. "Vas per ahí i pensen que la capital d'Espanya es diu Reial Madrid", ha destacat l'empresari navilier, que ja va presidir el club el 2009 després de la dimissió de Ramón Calderón i fins que Florentino Pérez va assumir el càrrec.

next