Vicente Lafuente, reelegit president de la patronal Femeval

El dirigent de la patronal sectorial ostenta el càrrec des del 2005
12 juny 2019 18:21h
Femeval ha celebrat aquest dimecres la seua assemblea general. / EFE

VALÈNCIA. Vicente Lafuente ha renovat el seu càrrec al capdavant de la Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana (Femeval) per decisió unànime de l'assemblea general de delegats, que ha triat el comité executiu d'aquesta patronal sectorial per al període 2019-2023.

Segons ha informat Femeval, Lafuente, de 55 anys, continuarà en la presidència d'una organització que dirigeix des del 2005, en la qual l'acompanyaran Juan Carlos Mena, Enrique Ruiz i José Luis Beltrán com a vicepresidents primer, segon i tercer, respectivament.

En el seu discurs de presa de possessió, Lafuente ha indicat que "ser president d'aquesta federació és el major honor, però també una enorme responsabilitat". "Els que em coneixeu sabeu que continuaré posant tota la meua obstinació perquè no solc quedar-me a meitat del camí ni tampoc a un costat", ha explicat.

"Femeval mira al futur amb garanties de continuïtat i sostenibilitat. Disposem d'un compte de resultats saludable, amb suficiència financera i nul endeutament. Comptem amb la solidesa del sector i el suport de 35 associacions de la indústria, comerç i serveis del metall que aglutinen quasi 2.900 empreses. Una unió que pren forma en aquesta federació perquè sone encara amb més força la nostra veu", destaca Lafuente.

Quant al full de ruta per a aquesta nova legislatura, l'acabat de reelegir president ha apuntat que, després d'una etapa en la qual s'ha "forjat un mapa representatiu empresarial eficient, toca mirar en clau interna".

"Perquè emprenem, invertim; ho arrisquem tot. Creem ocupació i posem tot de la nostra part per a millorar la societat. No obstant això, el que ven hui és asfixiar-nos via imposts i desacreditar-nos a l'empara d'exemples tan aïllats com condemnables, que, en cap cas, reflecteixen la realitat del nostre dia a dia", ha agregat.

next