Una vintena d'electors de Castelló diuen que han rebut per correu paperetes del PP per a les generals del 2016

Els 'populars' denuncien el "presumpte frau" de les paperetes errònies davant la Policia Nacional
17 abril 2019 18:37h
Els 'populars' manifesten que a la seu continuen arribant persones que afirmen que entre les paperetes del vot per correu està la candidatura del PP per al 2016. / EFE

CASTELLÓ DE LA PLANA. El Partit Popular de la demarcació de Castelló (PPCS) ha denunciat davant la Policia Nacional un presumpte "frau" de les paperetes errònies en el vot per correu, ja que asseguren que més de vint electors han rebut en el seu domicili el sobre per a votar amb una papereta de la llista del PP al Congrés del 2016.

La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha assegurat en un comunicat que "en aquesta situació el gran perjudicat en les eleccions del 28 d'abril és el Partit Popular".

Segons els 'populars' s'ha comés un "delicte electoral" i per això ho han posat en coneixement de la Junta Electoral de Zona i també han presentat una denúncia davant la Policia Nacional, ja que volen "s'esbrine si darrere d'això hi ha hagut un error administratiu o una intencionalitat de perjudicar el Partit Popular".

Després de tindre coneixement d'aquesta situació per part de diverses persones que es van posar en contacte amb el PPCS, els 'populars' van acudir a un notari que va alçar una acta de manifestacions i amb ella van presentar una reclamació davant la Junta Electoral Provincial de Castelló perquè "quan una persona sol·licita el vot per correu li arriba a la seua casa tota la documentació però a l'interior del sobre de les eleccions al Congrés dels Diputats apareix una papereta de la llista del PP dels comicis del 2016".

A més, manifesten que a la seu del PPCS continuen arribant persones que avisen que entre les paperetes del vot per correu està la candidatura del PP per al 2016.

Per això, la secretària general del PPCS ha assegurat que "la subdelegada del govern menteix quan diu que només hi ha tres casos, perquè nosaltres tenim coneixement de més de 20 persones que han rebut el vot per correu amb la papereta del PP del 2016".

next