Vora 100.000 persones van descobrir la potencialitat del turisme valencià en la darrera Fira de les Comarques

El públic familiar autòcton i els turistes italians, francesos i britànics van ser els més interessats en l'oferta turística de les comarques valencianes
10 abril 2019 19:27h
Imatge d''El banquet de les paraules', l'espectacle inaugural de la Fira de les Comarques. / DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. Vora 100.000 persones van assistir el passat cap de setmana a la Fira de les Comarques, que es va celebrar del 5 al 7 d'abril a la plaça de bous de València. A més, l'esdeveniment va tindre un milió d'impressions digitals gràcies a les etiquetes #firacomarques i #firacomarques19, creades pel Patronat de Turisme en Facebook, Twitter i Instagram.

Aquestes dades "permeten parlar de la fira del Patronat de Turisme de València com a fòrum consolidat que transmet un model de treball turístic que posa l'accent en les empreses turístiques locals i en els productes i experiències diferenciats", ha assenyalat el director del Patronat de Turisme de València, Evarist Caselles.

El propòsit de la Fira de les Comarques és oferir un certamen que supere el model expositiu i que pose l'accent en el sector empresarial sectorial amb l'objectiu d'activar les economies locals amb nous productes turístics valencians.

En aquest sentit, les empreses de producte turístic actiu i cultural que van participar en la Fira han mostrat la seua satisfacció perquè durant el cap de setmana han tancat vendes directes al públic tant per a Setmana Santa com per a l'estiu.

Tal com ha indicat Caselles, l'organització ha rebut "l'agraïment exprés de les empreses, mancomunitats i ajuntaments que han participat en la fira", que també els han facilitat "noves idees per a continuar millorant en les pròximes edicions".

Segons Caselles, "podem parlar d'èxit de públic, d'organització i de contingut perquè enguany hem mantingut un fantàstic nivell de venda de degustacions, amb prop de 20.000 tiquets emesos, a més d'augmentar les múltiples activitats de dinamització, com ara concerts, demostracions gastronòmiques, tallers infantils i tertúlies".

A més, segons els tècnics de València Turisme, "es constata, un any més, que el públic familiar i valencià ha sigut el perfil més interessat per l'oferta turística de les nostres comarques". A més, "una gran part dels visitants han sigut turistes procedents d'Itàlia, França i el Regne Unit".

next