Vox retira la moció presentada contra les cases d'apostes dos dies abans de votar-la a les Corts

La iniciativa va generar certa confusió, ja que un mes abans la formació ultradretana havia tombat una proposta per a allunyar aquests negocis dels centres escolars al Parlament d'Andalusia
26 novembre 2019 19:24h
Vox ha retirat la moció a dos dies del ple. / JORGE GIL, EP.

VALÈNCIA. El grup parlamentari de Vox a les Corts ha retirat la Proposició No de Llei (PNL) en què demanava "la fixació d'un control i d'uns límits a les cases d'apostes". La moció havia de votar-se al ple d'aquest dijous, però la formació ultradretana l'ha retirada la vesprada d'aquest dimarts, dos dies abans de portar-la a debat.

La proposta va ser registrada per Vox el passat 8 de novembre. Una iniciativa que la formació va escometre després de les declaracions de la portaveu del partit  l'Assemblea de Madrid, Rocío Monasterio, en què atacava els locals de joc i que va generar certa confusió, ja que un més abans havia tombat una moció de la cambra andalusa per a allunyar les cases d'apostes dels centres escolars. En el seu programa electoral, a més, no figura cap iniciativa al respecte d'aquests negocis.

La petició, dirigida a la Mesa de les Corts i signada per la diputada Rebeca Serna i el portaveu adjunt i president del partit, José María Llanos, demana que la PNL es retire de l'ordre del dia del ple i del registre de les Corts. 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next