Vox també preguntarà al Consell sobre les ajudes a col·lectius feministes

El grup ultradretà diu que el seu objectiu és "fiscalitzar la destinació de les subvencions"
9 juliol 2019 18:01h
El grup de Vox vol 'comprovar' la destinació de les subvencions atorgades a col·lectius feministes. Imatge d'arxiu d'aquest 8 de Març. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. El grup de Vox a les Corts demanarà al Consell informació sobre les ajudes a col·lectius feministes –com ja va fer amb les entitats LGTBI–, amb l'objectiu de comprovar la destinació de les subvencions atorgades.

La seua portaveu, Ana Vega, ha explicat que són els seus "cavalls de batalla" en el marc d'un objectiu general de "desarticular els xiringuitos ideològics i lingüístics" al País Valencià i ha indicat que eixa informació ha de ser pública. No obstant això, ha apuntat que no estaran tota la legislatura amb "temes ideològics", ja que tenen "més treball per fer".

La síndica ha assenyalat que no tenen informació nova en relació a la petició d'informació sobre entitats LGTBI, que el president de les Corts, Enric Morera, ha traslladat a la Fiscalia i ha incidit que era una petició "molt genèrica".

"Continue pensant que s'ha fet un ús partidista de la justícia", ha assenyalat Vega, qui ha incidit que no es demanava informació sobre aquest col·lectiu per ser LGTBI, sinó per a fiscalitzar la destinació de les subvencions.

next