Xambó critica que Compromís li va comunicar per WhatsApp que no continuarà en el Consell Rector d'À Punt

L'economista Rosa Yagüe serà la persona proposada per la coalició per a formar part de l'òrgan de direcció dels mitjans públics
16 novembre 2019 11:32h
Xambó va ser la persona proposada per la coalició al 2016 per a ocupar el càrrec. / Diari La Veu

VALÈNCIA. Rafa Xambó ha denunciat en el seu compte de Twitter que Compromís li va comunicar per WhatsApp que no continuarà formant part del Consell Rector d'À Punt. Xambó va ser la persona proposada per la coalició el 2016 per a ocupar el càrrec. En aquesta ocasió, Compromís ha decidit per unanimitat proposar l'economista Rosa Yagüe per a la renovació del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

El grup parlamentari va voler agrair la tasca desenvolupada per Rafa Xambó, que va ser membre del Consell d'Administració de RTVV a proposta del grup parlamentari Compromís des del 2011 fins al tancament de l'ens. 

Posteriorment, al març del 2016, va ser designat com a vocal de l'Alt Consell Consultiu de Radiodifusió, Televisió i Altres Mitjans de Comunicació a proposta de Compromís. Finalment, l'octubre del 2016 va ser triat a proposta del grup parlamentari Compromís com a membre del primer Consell Rector de la CVMC, càrrec que ha desenvolupat fins a l'actualitat.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next