Xàtiva posa a la venda les entrades d'Els Pets, Manel Fuentes, Poveda i Souza per als concerts al Castell 

El consistori manté els preus dels tiquets, que inclouen transport per a accedir al recinte dels espectacles
14 maig 2019 12:33h
El Nits al Castell de Xàtiva comença el 6 de juliol amb l'espectacle de Poveda i acaba amb l'actuació de Manel Fuentes el dia 20 del mateix mes. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Xàtiva ha tret a la venda les entrades i abonaments per al XXII Festival Internacional Nits al Castell, que en aquesta edició compta amb les actuacions de Miguel Poveda, Karen Souza, Els Pets i Manel Fuentes. Els tiquets es poden comprar a l'Oficina de Xàtiva Turisme de la localitat de la Costera, en horari d'atenció de dimarts a dijous de 10 a 17 hores; divendres de 10 a 18 hores, i dissabte i diumenge de 10.15 a 14 hores. També es poden adquirir a través de la plataforma de venda per Internet.

El preu de les entrades per a la present edició del Festival, que se celebrarà el mes de juliol al Castell de Xàtiva, no varia respecte al de les edicions anteriors, de manera que l'entrada individual se situa en 20 euros i el preu de l'abonament per a totes les actuacions, en 70. El preu de l'entrada inclou el transport per a accedir al recinte amb eixides contínues des de la plaça de l'Espanyoleto, des de les 21 hores fins a les 22.30 hores, els dies d'actuació, i no es permet l'accés amb vehicles privats.

El cartell de la XXII edició de Nits al Castell està encapçalat per Miguel Poveda, reconegut músic amb més de 30 anys de carrera artística, que actuarà la nit del 6 de juliol, en què presentarà el seu últim treball El tiempo pasa volando amb temes nous i temes d'homenatge a altres artistes consagrats del flamenc. La nit del 13 de juliol serà el moment de Karen Souza, cantant de jazz reconeguda internacionalment pel seu treball de jazz Velvet Vault i per les compilacions Jazz and 70s, Jazz and 80s i Jazz and 90s, amb grans cançons pop d'aquelles èpoques en format jazz.

La nit del 20 de juliol, després de cinc anys del seu últim disc d'estudi, la prestigiosa banda de pop-rock Els Pets torna als escenaris amb tota la força de la mà del seu últim treball discogràfic, Som. Per al tancament del festival, el dissabte 27 de juliol, el carismàtic presentador i músic Manel Fuentes presentarà el seu sentit homenatge a un dels cantants de referència del panorama internacional: Bruce Springsteen. 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next