Xàtiva registra la temperatura més alta d'aquest diumenge i arriba als 33 graus

L'Aemet preveu fortes pluges per a dilluns i dimarts al llarg del País Valencià
25 agost 2019 19:15h
Les temperatures màximes no han experimentat canvis significatius aquest diumenge al País Valencià. / ESPENCAT-VIQUIPÈDIA

VALÈNCIA. Les temperatures màximes no han experimentat canvis significatius aquest diumenge al País Valencià, jornada en la qual els valors més alts s'han registrat a Xàtiva, amb 33 graus, i a Vinaròs, amb 32 graus.

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), a la demarcació de Castelló, a més dels 32 graus de Vinaròs, que repeteix la marca de dissabte, destaquen els 31 de la capital i els 26 de Castellfort. A la demarcació de València, el termòmetre ha arribat als 33 graus a Xàtiva, un menys que dissabte, als 31 a Manises, i als 30 tant a la capital com a Utiel i a Polinyà.

Pel que respecta a Alacant, encapçalen el llistat Xàbia, el Pinós i la capital, amb 30 graus en els tres casos, seguits de l'Altet i Rojals, amb 29 graus.

Per a la jornada de dilluns, en què s'esperen tempestes i precipitacions localment fortes a la demarcació de València i al sud de la de Castelló, la previsió és que les temperatures màximes baixen, encara que en els litorals no experimentaran canvis.

next