Xefs de primer nivell impartiran classes als participants dels tallers d'ocupació de l'Ajuntament de València

Vint alumnes participen des del passat desembre en el taller 'Gastronomia i Restauració', destinat a persones aturades majors de 25 anys
22 octubre 2019 16:50h
Els alumnes d'aquest taller d'ocupació rebran la visita de diversos xefs prestigiosos. / AJUNTAMENT DE VALÊNCIA

VALÈNCIA. L'alumnat del taller d'ocupació de l'Ajuntament de València 'Gastronomia i Restauració' gaudirà de jornades d'aprenentatge de la mà de xefs de reconegut prestigi internacional a través de classes mestres. A través d'elles, s'acostaran a les noves tècniques del sectors i reforçaran els coneixements ja adquirits en les classes teòriques. 

En aquests tallers, orientats a persones aturades major de 25 anys, es formen 20 alumnes, dividits en dos itineraris formatius de 10 places cadascun: 'Operacions bàsiques de restaurant i bar, i serveis de bar i cafeteria' i 'Operacions bàsiques de cuina'. La regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha explicat que xefs amb estrelles Michelin estaran en aquests curs i treballaran braç a braç junt amb els participants. 

Així doncs, igual que els participants en famosos concursos de cuina, els alumnes d'aquest taller d'ocupació rebran la visita de diversos xefs prestigiosos, alguns d'ells avalats per estrelles Michelin. Bernabé ha destacat que l'objectiu d'aquesta iniciativa és motivar l'alumnat a conéixer de la mà de xefs valencians les noves elaboracions i posar en pràctica tot el que s'ha aprés durant el curs.

Els tallers d'ocupació són certificats de professionalitat remunerats des de l'inici del projecte que estan orientats a diferents sectors i activitats professionals per a persones aturades. En concret, aquesta acció formativa certificada, orientada a obrir les portes del món laboral per als usuaris, té una durada de dotze mesos equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball. És el consistori qui contracta les persones beneficiàries a través d'un contracte per a la formació per import del Salari Mínim Interprofessional vigent a cada moment. 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next