Ximo Puig anuncia un pla de 5,8 milions per al foment de l'ocupació després de la DANA

La mesura desenvolupa un dels aspectes inclosos en l'Acord del Consell del 20 de setembre d'ajudes als municipis afectats pel temporal de pluges
15 octubre 2019 12:33h
El president ha considerat que el pla "també ajudarà els ajuntaments perquè puguen continuar les tasques de restauració; de reconstrucció, i de posada en marxa i normalització de les ciutats i els pobles". Imatge d'arxiu. / EFE. Natxo Francés 

VALÈNCIA (EFE). El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la posada en marxa d'un pla extraordinari d'ocupació dotat de 5,8 milions d'euros per als municipis afectats pels danys provocats pel temporal de pluges que va tindre lloc al setembre com a conseqüència de la DANA.

Segons ha explicat Ximo Puig durant aquest anunci, el pla desenvolupa un dels aspectes inclosos en l'Acord del Consell del 20 de setembre de mesures d'ajuda als municipis afectats per la DANA, i se suma a la resta d'iniciatives adoptades pel Consell per a fer front als efectes provocats per les pluges torrencials, principalment a les comarques del Baix Segura i la Vall d'Albaida.

"Tant en l'àmbit de la comarca del Baix Segura com a la Vall d'Albaida, on es va produir aquesta circumstància climatològica, hi ha hagut pèrdues importants a escala econòmica i, amb aquest pla extraordinari, volem atallar la situació d'aquelles persones que, en primera instància, més estan patint aquesta situació des del punt de vista econòmic", ha afirmat el president en relació a les persones han perdut la seua ocupació com a conseqüència de les fortes pluges.

Així mateix, ha considerat que el pla "també ajudarà els ajuntaments perquè puguen continuar les tasques de restauració; de reconstrucció, i de posada en marxa i normalització de les ciutats i els pobles".

next