Ximo Puig assegura que la reforma del finançament autonòmic estarà en l'agenda a partir de juny

El president de la Generalitat lamenta que el format del debat "és molt encorsetat" i no dona temps a parlar de tot
23 abril 2019 18:24h
Puig espera que al debat d'Atresmieda  "es puga dir alguna cosa" sobre finançament. / EFE 

VALÈNCIA. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat aquest dimarts que el debat electoral televisat és "molt encorsetat" i hi ha "poc temps", i això fa que queden fora d'ell moltes qüestions, com el finançament autonòmic, "un pas inexcusable" i "irrenunciable" que estarà en l'agenda des de juny.
Puig s'ha pronunciat així en preguntar-li la seua opinió sobre el fet que en el debat d'RTVE no es parlara del finançament autonòmic, una de les principals reivindicacions valencianes, de la qual ha dit espera que aquesta nit, en el debat d'Atresmedia, "es puga dir alguna cosa".

En qualsevol cas, ha assenyalat Puig, aquesta qüestió estarà en l'agenda "segur" a partir de juny perquè els socialistes "ho posaran de manera irrenunciable". Sobre la participació de Pedro Sánchez en el debat, el president de la Generalitat ha considerat que està "en la centralitat" dels assumptes que més interessen als ciutadans i va ser el candidat que va donar "les millors respostes per al futur".

Ho va fer, ha dit, "des de la convivència i la concòrdia i fugint de l'extremisme en el qual desgraciadament s'han situat el PP i Ciutadans, apegats a l'absent, que realment és el que marca l'agenda de la dreta", en al·lusió a Vox.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next