Ximo Puig diu que el rebuig als pressupostos és una "mala notícia" perquè es perden 1.000 milions d'inversió

El president de la Generalitat lamenta que els diputats valencians al Congrés "hagen posat per damunt els interessos partidistes"
13 febrer 2019 13:40h
Puig assegura que si es tomben els PGE del president Pedro Sánchez, "es determinarà quines són les eixides". / EFE

VALÈNCIA. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que "la no aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) és una mala notícia per a la Comunitat", que perdrà una inversió de "més de 1.000 milions d'euros", i també una "mala notícia per a Espanya" per la inestabilitat política que genera el rebuig als comptes presentats pel govern de Pedro Sánchez.

Així s'ha expressat el president valencià a preguntes dels mitjans sobre la votació al Congrés del projecte de PGE. Sobre aquest tema, Puig ha considerat que "la no aprovació dels pressupostos és molt mala notícia per a la Comunitat Valenciana, ja que més de 1.000 milions que hagueren ajudat a la creació d'ocupació i a millorar la vida dels ciutadans no s'invertiran per part de l'Estat"

Per això, ha manifestat que "els diputats i diputades valencians, tots, haurien d'haver posat per damunt dels interessos partidistes l'interés d'aquesta Comunitat perquè es pot discrepar en moltes coses, però, si aquests PGE són millors que els del passat, el més lògic és que hi haguera un acostament i una possibilitat de millorar-los, fins i tot, en el tràmit parlamentari".

Després del 'no' als pressupostos, Puig ha assenyalat, en referència a la possible convocatòria d'eleccions, que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, "prendrà la decisió més adequada".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next