Cs emprendrà accions legals per a identificar els "violents" que van atacar Cantó i l'autobús en l'Orgull

El síndic de Ciutadans alerta els autors que l'agressió amb pintura rosa contra membres del partit "té conseqüències"
30 juny 2019 13:38h
Cs recorda que el partit ha presentat diverses iniciatives a les Corts en favor del col·lectiu LGTBI. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Ciutadans ha condemnat els insults i atacs amb pintura patits en el seu autobús durant la manifestació de l'Orgull LGTBI que es va celebrar aquest dissabte, 29 de juny, a València. Així, la formació durà al jutjat l'agressió perquè s'identifique els autors, als quals han advertit que l'acció "té conseqüències".

"Aquests actes violents no interfereixen en la nostra obstinació de donar suport al col·lectiu i treballar per ell", ha assegurat el síndic de la formació taronja, Toni Cantó, que, juntament amb altres membres del partit, va participar en la marxa d'aquest dissabte.

Cantó ha anunciat, a través d'un comunicat, que "Cs denunciarà els fets"."Els violents han de saber que els seus actes tenen conseqüències", ha advertit, al mateix temps que ha agraït "el civisme i temprança de tots els companys que han patit l'atac".

Finalment, el síndic de Cs ha destacat que dissabte "era una dia per a celebrar que som un dels països amb més drets per al col·lectiu LGTBI i per a reivindicar que encara queda molt a fer". En aquest sentit, ha subratllat que "Cs ha presentat diverses iniciatives a les Corts, com ara un Pla d'inserció laboral per a les persones trans".

next