Diari La Veu del País Valencià
Justícia va autoritzar la pericial demanada per la instructora del cas del finançament de PSPV i Bloc

La Conselleria de Justícia va autoritzar el 19 d’abril de 2017 el pagament d’una prova pericial demanada per la titular del jutjat d’instrucció número 21 de València per tal de taxar un immoble inclòs en la denúncia presentada pel PPCV al voltant del presumpte finançament il·legal del PSPV i el Bloc.

El departament dirigit per Gabriela Bravo va rebre la petició del jutjat el 22 de març, segons ha detallat en un informe després de les acusacions llançades per la diputada del PPCV Eva Ortiz sobre “sospites” d'”ingerències” del Consell en la investigació de la policia i els tribunals.

Document que autoritza el pressupost de 2.000 euros per a fer la taxació judicial. / CONSELLERIA DE JUSTÍCIA

La Conselleria ha explicat així tot el procediment d’autorització: “Amb data 22 de març de 2017, el jutjat d’instrucció número 21 de València demana al Servici de Gestió d’Unitats i Planificació de l’Oficina Judicial de la Direcció General de Justícia que autoritze la designació d’un agent de la propietat immobiliària de Madrid per a la realització d’una taxació pericial acordada en la causa de referència, que havia sigut declarada secreta.

El 28 de març de 2017, el cap del Servei de Gestió d’Unitats i Planificació de l’Oficina Judicial de la Direcció General de Justícia sol·licita al jutjat informació sobre el cost de la perícia ordenada. El 7 d’abril de 2017, el jutjat informa que la pericial consisteix en la valoració d’un immoble i que el cost de la mateixa ascendeix a 2.000 euros més IVA.

El 19 d’abril de 2017, el Servei de Gestió d’Unitats i Planificació de l’Oficina Judicial de la Direcció General de Justícia autoritza el pressupost previst per a la realització de l’informe pericial.

Autoritzat l’abonament del cost de l’informe pericial ordenat per la titular del jutjat d’instrucció número 21 de València, esta conselleria no ha tingut cap altra intervenció en eixe assumpte, havent romàs aliena a qualsevol circumstància relacionada amb eixe assumpte”.

Comparteix

Icona de pantalla completa