À Punt estrena aquest diumenge 'Favorits', el primer programa coproduït amb TV3 i IB3

Cada capítol mostrarà les històries "més impactants, emocionants, curioses i divertides" sorgides a Internet
14 juny 2019 13:20h
El programa, una coproducció d'À Punt Mèdia, TV3 i IB3, s'estrena aquest diumenge, 16 de juny. / DLV

VALÈNCIA. La televisió d'À Punt estrena aquest diumenge, 16 de juny, el programa Favorits, un programa que explica les històries més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereixen el món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores. És el primer programa d'entreteniment coproduït per À Punt Mèdia amb TV3 i IB3.

En Favorits (#FavoritsÀPunt, en Twitter) els protagonistes són les persones i, sempre, buscant sorprendre l'audiència. En cada capítol es fa una selecció dels continguts més xocants sorgits d'Internet. El programa permetrà descobrir gent extraordinària, personatges curiosos que s'amaguen darrere les xarxes socials, les campanyes més creatives, els fenòmens de massa i les iniciatives solidàries sorgides d'Internet, que seran part essencial de cada emissió i, a més, una fórmula per a convertir el programa en un espectacle visual.

Cada capítol de Favorits té una durada de vora 25 minuts, dividits en històries de dos minuts, peces curtes de xarxes socials i tres peces de vora tres minuts de durada relativa al sector d'innovació local (una del País Valencià, una de Catalunya i una tercera de les illes Balears).

En el primer capítol s'explicarà un invent per a lluitar contra la malaltia de l'Alzheimer a pedalades. 'Robots enfadats' és l'inspirador cas d'una jove americana que va perdre un braç en un accident i ara fa esquetxos còmics sobre el seu braç amputat. El programa també inclourà el cas d'un científic que està descobrint la personalitat dels peixos. També es veurà el treball d'uns joves valencians que ajuden a fer el tren més ràpid del món i el ressorgiment d'un poble gràcies als grafits.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i també a la carta a través del lloc web i de les aplicacions mòbils i dels televisors intel·ligents. 

next