El barri de Patraix esdevé aquesta nit l'última parada del "gran viatge" de Tardor

La gira del grup valencià culmina aquest divendres a la plaça del barri que va donar nom al seu últim disc, en un concert gratuït que forma part de la programació de les Festes Populars de Patraix
11 octubre 2019 17:12h
El disc 'Patraix' va veure la llum al setembre del 2017. L'àlbum reflectia l'entrada en la maduresa de Tardor, amb lletres que celebraven la felicitat de construir un niu a la ciutat on havien crescut els seus membres i melodies plenes de pop lluminós. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. El quintet valencià Tardor actua aquest divendres, 11 d'octubre, "al lloc on va començar tot", Patraix. En aquest barri de València va nàixer "una idea captivadora, que va cristal·litzar en el disc més exitós de la banda i en una aventura de directes extenuant". Aquesta nit, els carrers que van ser l'origen seran també la meta d'un "gran viatge" de dos anys.

El concert, d'entrada lliure, forma part de la programació de les Festes Populars de Patraix i convertirà la plaça del barri en un auditori natural que bressolarà la banda i el públic. El grup s'ha reservat un últim as en la mànega per a l'escena postcrèdits. "Caldrà esperar al final del final", indiquen en un comunicat.

En la reinvenció del tradicional Festitraix, Tardor no estarà sol. El grup estarà acompanyat per L'Home Brut i Verbena Warriors. Els concerts començaran a les 22.30h i seran d'accés lliure i gratuït.

El disc Patraix va veure la llum al setembre del 2017. L'àlbum reflectia l'entrada en la maduresa de Tardor, amb lletres que celebraven la felicitat de construir un niu a la ciutat on havien crescut els seus membres i melodies plenes de pop lluminós. A més, el grup va créixer amb la incorporació del teclista Yeray Calvo. 

El disc era una aposta sense pretexts, la producció més ambiciosa de la trajectòria de la banda, que ha eixit reforçada després d'assumir aquest punt d'inflexió. 

El camí ha sigut llarg i ple de fites extraordinàries, com les dues nits al Palau de la Música o el guardó Ovidi al millor àlbum pop. El tercer LP de la seua discografia s'ha desplegat en mig centenar d'escenaris i ha suposat la creació d'un segell propi, Primavera d'Hivern, que també ha començat a escriure la seua història.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next