Clara Castelló serà el despertador de l'audiència d'À Punt a partir del 9 de setembre

La periodista es posa al capdavant de l'informatiu 'Les notícies del matí', que s'emetrà simultàniament en la ràdio i la televisió
30 agost 2019 06:00h
Clara Castelló s'ha incorporat a la plantilla d'À Punt després de conduir durant un any el magazín matinal de la cadena, produït per una empresa externa. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Pocs dies abans de l'arribada del mes de setembre, À Punt Mèdia ultima els preparatius de la nova temporada. Tant la graella de la televisió com la de la ràdio experimentaran canvis respecte a la programació d'estiu –i també respecte a la de la temporada anterior– que la cadena anirà fent públics en els pròxims dies.

A banda de les ficcions i programes que s'estrenaran, els serveis informatius –que depenen íntegrament dels treballadors contractats directament per À Punt– també experimentaran canvis importants. La primera novetat per a l'audiència estarà en l'informatiu matinal. La periodista Clara Castelló serà l'encarregada de conduir durant aquesta temporada Les notícies del matí, un espai que a partir del 9 de setembre s'emetrà, alhora, per la ràdio i la televisió.

Castelló s'ha incorporat aquest mes d'agost a la plantilla d'À Punt després de conduir fins al passat 28 de juny el magazín televisiu El matí À Punt. El programa no tornarà aquest setembre perquè la cadena va decidir prescindir d'ell per motius econòmics.

La periodista seguirà sent una de les cares i les veus del matí de la radiotelevisió pública i serà l'encarregada de despertar l'audiència que sintonitze À Punt de dilluns a divendres. Castelló estarà en el dial des de les 07.00 i fins a les 10.00 hores del matí, temps en què el programa també es podrà veure en la televisió. L'informatiu es farà des de l'estudi de ràdio Toni Mestre del Centre de Programes de Burjassot, que compta també amb càmeres per a poder emetre per la televisió.

Clara Castelló s'incorpora a l'equip que des de l'inici de les emissions de la ràdio d'À Punt s'ha fet càrrec de l'informatiu matinal. Elpídia Bellver, actualment la presentadora, seguirà en el programa però a partir del 9 de setembre com a editora de l'espai. Àlex Sanjaime, l'altre presentador de l'informatiu, seguirà fent de segona veu en Les notícies del matí. També es manté l'equip de redacció del programa.

Segons ha pogut saber Diari La Veu, l'estructura del programa no canviarà i seguirà amb les actuals rondes informatives, una entrevista diària i una tertúlia d'actualitat en l'última hora del programa.

next