Nova eixida sonada en Podem: Josep Almería abandona la política pel "viratge ideològic" del partit

El parlamentari a les Corts considera que ja no comparteix el projecte polític que representa la formació morada
11 març 2019 19:39h
Josep Almería ha sigut diputat de Podem els darrers 4 anys. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. El diputat de Podem a les Corts Josep Almería ha anunciat aquest dilluns que després de la dissolució del parlament es desvincula del projecte que representa la formació morada: "És públic i notori que el projecte polític ha anat experimentant un fort viratge ideològic en els dos últims anys. No compartir aquest projecte, molt allunyat de la transversalitat que ens va il·lusionar a moltes persones el 2015, aconsella desvincular-se i desitjar-li sort i bon fer".

Així ho assegura en una carta en la qual assenyala que una vegada dissolta la cambra autonòmica per la convocatòria d'eleccions del 28 d'abril, queda també complit el seu compromís polític com a diputat independent pel grup parlamentari Podem assumit fa quatre anys. La d'Almería és la segona eixida sonada de Podem en poc de temps. Fa unes setmanes qui fora secretari general del primer Podem, Antonio Montiel, també va fer pública la seua eixida de la política entre fortes crítiques al partit.

"La meua trajectòria política en Podemos finalitza ací, amb aquestes línies, des de les quals vull agrair al Consell Ciutadà Valencià la seua invitació a participar activament en la vida política autonòmica, formant part de la llista del partit en les eleccions de 2015", assenyala en la missiva, en la qual agraeix el suport a totes les persones que han ocupat càrrecs orgànics i institucionals.

Almería, que va arribar a la política després de ser durant 8 anys president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, assegura que l'experiència parlamentària "ha sigut intensa, enriquidora i molt satisfactòria la majoria de les vegades, encara que també hi ha hagut disgusts en algunes ocasions, una cosa consubstancial en l'àmbit polític". "No obstant això, la meua mirada retrospectiva no pot ser més que de gratitud i reconeixement, per haver-me donat la possibilitat d'aportar el meu gra d'arena a sectors, entitats i persones que tant necessiten l'ajuda institucional", afegeix.

"La lluita sempre continua per a les persones que treballem per objectius que considerem justs, i així ho continuaré fent en el futur, des de qualsevol àmbit que em permeta continuar oferint la meua aportació per a la millora de la nostra societat", conclou la carta de Josep Almería.

next