El PSPV obri expedient d'expulsió al recent alcalde de Sueca per pactar amb la dreta

Dimas Vázquez ha sumat onze vots aquest dissabte davant dels deu aconseguits per la candidata de Compromís, Raquel Tamarit
15 juny 2019 13:47h
PSPV i Compromís van advertir en un comunicat conjunt que expulsarien els regidors que facilitaren alcaldies al bloc de dretes o usaren els regidors conservadors per a arribar a la presidència dels municipis. / AJUNTAMENT DE SUECA

VALÈNCIA. El PSPV-PSOE ha obert expedient d'expulsió a l'alcalde de Sueca (la Ribera Baixa), el socialista Dimas Vázquez, que aquest dissabte ha sigut proclamat alcalde amb el suport dels regidors del PP i de Cs.

Així ho han confirmat a Europa Press fonts del PSPV, que després de la proclamació de Dimas Vázquez ha obert l'expedient d'expulsió tant per a l'alcalde com per a la resta de regidors socialistes que han donat suport a l'acord amb els regidors conservadors.

Dimas Vázquez ha sigut investit amb el suport del bloc de dretes després que aquest dijous la subcomissió bilateral entre PSPV-PSOE i Compromís sobre els pactes locals acordara que, en cas que la candidatura d'algun dels dos partits reba per acció –amb un pacte signat amb la dreta– o per omissió –amb els vots– l'alcaldia, les dues formacions polítiques iniciarien expedients sancionadors d'expulsió als seus regidors.

De la mateixa manera, van acordar que també s'iniciaran expedients sancionadors d'expulsió contra aquells regidors que, amb el seu vot favorable a formacions de la dreta, propicien alcaldies d'aquests partits de dretes, de manera que impedisquen una alcaldia del PSPV-PSOE o Compromís.

next