Els bessons Weasley visitaran l'exposició de Harry Potter a València

Els actors britànics participaran en un esdeveniment un dia abans de la inauguració de la mostra a la Ciutat de les Ciències
20 març 2019 13:00h
Els actors James i Oliver Phelps, que interpreten els personatges dels bessons Weasley en l'adaptació cinematogràfica de Harry Potter. / FOTOGRAMA HARRY POTTER

VALÈNCIA. Harry Potter: The Exhibition arriba aquesta primavera a València. La mostra obrirà les portes al Museu de les Ciències el dissabte 13 d'abril, segons es pot llegir en la web de l'exposició. Això no obstant, els bessons Fred i George Weasley visitaran un dia abans la mostra a València.

A més, en aquesta mateixa web es poden comprar les entrades per a gaudir de l'univers màgic de Hogwarts. L'entrada bàsica es pot adquirir a partir de 16,90 euros, però també hi ha packs per a visitar l'exposició i el Museu de les Ciències, l'Hemisfèric o ambdós espais.

En la mostra, els fans tindran l'oportunitat de veure alguns dels icònics escenaris i objectes de les pel·lícules de Harry Potter. A més, tal com ha avançat aquest dimecres l'organització, els actors James i Oliver Phelps, que interpreten els personatges dels bessons Weasley en l'adaptació cinematogràfica, visitaran València per a assistir a un esdeveniment el dia previ a la inauguració de l'exposició, el 12 d'abril. L'organització sortejarà dues entrades per a aquesta sessió amb els actors, encara que a hores d'ara no ha donat més detalls sobre la participació.

L'any 2017, Harry Potter: The Exhibition va obrir les seues portes a Madrid, on va rebre més de 460.000 visitants en només 4 mesos. Després del gran èxit, València serà la segona parada de la mostra dins de la gira europea i, a més, serà l'única ciutat de l'Estat que albergarà l'exposició el 2019.

En col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products, GES Events ha creat aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats en la qual els visitants podran gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de Hogwarts que apareixen en les pel·lícules i sorprendre's amb l'increïble treball manual i artístic que s'amaga després del vestuari, l'attrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula.

Sold Out i Encore s'associen amb GES per a presentar l'exposició a València. Des de la seua reeixida estrena al Museu de Ciència i Indústria de Chicago el 2009, l'exposició s'ha presentat en importants institucions culturals i d'entreteniment i en museus de ciutats de tot el món, incloent Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sydney, Singapur, Tòquio, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Milà i Berlín. Des d'aleshores, ha rebut més de 5 milions de visitants.

next