L'empresari acusat de subornar Grau nega haver regalat rellotges a l'exvicealcalde de València

Urbano Catalán assegura que "mai" no ha fet regals a membres de l'Ajuntament
8 abril 2019 12:18h
La Secció Segona de l'Audiència de València jutja Alfonso Grau com a presumpte autor d'un delicte de blanqueig i suborn. / EFE

VALÈNCIA. L'empresari Urbano Catalán ha declarat aquest dilluns que no ha regalat "mai" cap rellotge ni a l'exvicealcalde de València Alfonso Grau "ni a ningú de l'Ajuntament". En aquest sentit, ha afirmat que no va conéixer l'exdirigent del PP fins a la setmana passada.

La Secció Segona de l'Audiència de València jutja Alfonso Grau com a presumpte autor d'un delicte de blanqueig i suborn per, suposadament, acceptar dos rellotges de luxe d'un contractista de l'Ajuntament el 2010 i el 2011, canviar-los per uns altres més cars i pagar la diferència, per la qual cosa la Fiscalia li demana una pena de sis anys de presó i el pagament d'una multa de 75.000 euros. Per a Urbano Catalán, responsable de les mercantils Transvia i Viajes Privilege, demana un any de presó per suborn.

Catalán, en la seua declaració d'aquest dilluns, ha explicat que totes les peces que va adquirir en la joieria Rabat eren per a familiars, socis i treballadors per la seua jubilació però que "mai" no ha regalat rellotges ni a Grau ni a cap polític.

Així mateix, a afegit que, quan va esclatar el cas, va telefonar a la joieria per a exigir explicacions però que, segons ha apuntat, mai no en va rebre.

next