El pàrquing de Bruges llança abonaments temporals per a deixar el cotxe tres dies o una setmana

Els títols costen entre 50 i 100 euros i permeten eixir i entrar de l'aparcament sense restriccions
2 març 2019 12:12h
Amb les noves tarifes, la companyia vol donar resposta a necessitats puntuals d'usuaris que necessiten deixar el seu cotxe diversos dies en un lloc. / DLV

VALÈNCIA. L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València llança aquest dilluns, 4 de març, els seus nous abonaments temporals de tres i set dies per a l'aparcament Centre Històric-Mercat Central, situat a la plaça de Bruges, després de tres mesos obert al públic.

Els abonaments, amb un preu de 50 euros per a tres dies i de 100 euros per a una setmana, es podran adquirir en el mateix aparcament únicament amb pagament amb targeta en horari de 7.00h a 19.00h, segons detalla l'Ajuntament de València en un comunicat.

Amb aquestes noves tarifes, la companyia vol donar resposta a necessitats puntuals d'usuaris que necessiten deixar el seu cotxe diversos dies en un lloc per a desplaçar-se d'una manera més sostenible per la ciutat. El títol permetrà eixir i entrar de l'aparcament sense restricció.

Durant les Falles, l'abonament deixarà entrar a l'aparcament tots els dies, inclosos els de l'Ofrena i la Cremà. Per tant, durant el tall de la zona centre, les persones que tinguen un abonament podran accedir al pàrquing de Bruges pel carrer de Guillem Sorolla i fer l'eixida pels carrers de Carda i de Murillo.

El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, recomana deixar el cotxe aparcat aquests dies i "gaudir de la ciutat i de la seua festa gran a peu i amb transport públic per als recorreguts més llargs". Destaca així "l'esforç de l'EMT per a oferir el millor servei per als valencians i per a tota la gent que ens visita aquests dies".

next