Gómez reclama un lideratge conjunt a l'Ajuntament de València perquè el PSPV "ha eixit reforçat" de les urnes

La líder socialista considera que cal canviar "inèrcies i dinàmiques" del govern municipal i planteja una reunió de La Nau per a aquest dijous
28 maig 2019 13:56h
Imatge d'arxiu. FLICKR AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. La secretària general del PSPV a la ciutat de València i candidata a l'Alcaldia, Sandra Gómez, ha afirmat aquest dimarts que després dels resultats de les eleccions del diumenge és el moment d'"abordar el lideratge conjunt entre Compromís i els socialistes dins del govern municipal" perquè és "el que ha decidit la ciutadania amb els seus vots".

"El resultat electoral no deixa lloc a dubtes", ha assenyalat Gómez, destacant que és "inqüestionable" que els socialistes han eixit "reforçats" de les urnes: "El resultat ens enforteix dins del govern i, per tant, hi ha determinades inèrcies i dinàmiques que cal canviar".

No obstant això, la socialista ha posat l'accent en el fet que "allò important és parlar del programa i dels reptes que té davant si la ciutat de cara els pròxims anys". Al seu parer, cal "parlar abans sobre què farem que sobre com es repartiran les regidories".

El PSPV ja ha proposat a Compromís mantindre una reunió aquest dijous. "Ens centrarem a elaborar el programa de govern que realment atenga i aborde els reptes als quals s'enfronta la ciutat", ha insistit. A més, en referència a la proposta de Joan Ribó sobre la creació de 'superregidories', ha criticat que ara s'estiga parlant de crear "noves oficines o estructures".

Gómez ha assenyalat que creu "fermament que toca elaborar un programa conjunt" i ha demanat "serenitat" als seus socis de govern de Compromís, garantint que "tant la negociació com el pròxim govern de progrés tindran un lideratge compartit".

La dirigent socialista ha reivindicat el "fort creixement" que ha experimentat la seua formació en la cita electoral de diumenge, una pujada que, segons ha ressaltat, "ha permés mantindre el govern de La Nau".

next