Independents per la Vilavella i el PPCV es repartiran l'Alcaldia després de la dimissió de l'alcalde socialista

L'anterior primer edil, Manel Martínez, va dimitir per la polèmica generada arran unes gravacions que el mostraven pressionant una regidora popular perquè el fera alcalde
1 agost 2019 16:45h
Carmen Navarro assumirà l'alcaldia. / AJUNTAMENT DE LA VILAVELLA

VALÈNCIA. La líder del partit Independents per la Vilavella, Carmen Navarro, assumirà l'Alcaldia de la localitat, que cedirà posteriorment a Vicente Martínez, número tres de la llista del Partit Popular. Tot això, després de la renúncia de l'edil socialista Manel Martínez.

Martínez va presentar aquest dimarts la seua renúncia al càrrec de diputat provincial i aquest dimecres, al d'alcalde, en haver transcendit fragments d'una conversa que va mantindre amb la regidora del PP en aquesta localitat, Inmaculada Traver, quan no era alcalde ni diputat, en la qual es recullen algunes coses que –segons va explicar el grup socialista en la institució provincial– "no són acceptables".

"Hui guanya la democràcia. És moment de posar-nos a treballar per l'única cosa que importa, el nostre poble, la Vilavella", ha assenyalat la nova alcaldessa, Carmen Navarro. "No és moment de fer grans discursos. És moment de posar-nos tots a treballar perquè la Vilavella siga conegut per les seues fortaleses, per les seues capacitats i per l'obstinació dels seus veïns, que són exemple de sacrifici, tenacitat i lliurament", ha agregat.

next