Izal, Gener i Cariño, noves incorporacions al Music Port Fest de Sagunt

El festival se celebrarà el cap de setmana del 5 i 6 de juliol a l'entorn de l'antiga siderúrgia Altos Hornos del Mediterráneo
1 febrer 2019 13:04h
El cantant i compositor Mikel Izal, del grup Izal, durant una actuació. / EFE

VALÈNCIA. Izal, Gener, Cariño i Fru Katinka seran les noves incorporacions de la segona edició del Music Port Fest 2019, que se celebrarà a l'Espai La Nau del Port de Sagunt del 5 al 6 de juliol, segons ha informat l'organització.

D'aquesta manera, la madrilenya banda Izal visitarà el municipi del Camp de Morvedre amb motiu de la presentació del seu nou àlbum, Autoterapia, i se suma així als grups ja confirmats pel festival: Comandament Diao, Carlos Sadness, Viva Suecia i Mueveloreina.

El projecte forma part de l'estratègia de revitalització que l'Ajuntament realitza a l'entorn de l'antiga siderúrgia Altos Hornos del Mediterráneo per a convertir la zona de més de 30.000 metres quadrats en un espai de "referència cultural i trobada ciutadana".

A més de Izal, Gener presentarà el seu últim disc, Cante el cos elèctric, on reflexiona sobre les relacions humanes de la societat actual "dominada per les noves tecnologies" a través de melodies que passen pel pop, el rock, el soul i la psicodèlia.

Finalment, l'organització ha informat que també actuaran la banda Cariño, amb el seu primer miniLP, Movidas, i el dueto de pop electrònic Fru Katinka, una banda que suma influències del r&b, la new wave i el trap amb lletres en castellà.

next