La CEV veu "inadmissible" la pressió dels estibadors als ports valencians

Fira València s'incorpora a la patronal presidida per Salvador Navarro

La Confederació Empresarial Valenciana (CEV) considera "inadmissible" la situació als ports valencians pel conflicte de l'estiba. L'organització presidida per Salvador Navarro ha lamentat que la pressió realitzada pel sector de l'estiba "alenteix els ritmes de l'activitat portuària i el rendiment a les terminals. És per això que la patronal exigeix la paralització del que considera una "vaga encoberta i il·legal que perjudica les empreses del sector" i l'economia productiva.

Segons ha informat l'entitat empresarial en un comunicat, en un món globalitzat en què els costos de transport i emmagatzematge representen un alt percentatge dels preus finals "no es pot permetre" que la conflictivitat per la reforma de l'estiba faça malbé "l'esforç d'empresaris i treballadors per consolidar i conquerir mercats, generant riquesa, ocupació i benestar".

La presa de posició de la CEV s'ha produït en la junta directiva i el comité executiu de l'organització, que treballa per a convertir-se en la patronal autonòmica en substitució de l'extinta Cierval. A la reunió celebrada aquest dijous s'ha aprovat la incorporació de Fira València i s'ha urgit les institucions a acordar el nou model per a la institució firal, que la setmana passada va fer cent anys mentre lluita per ser viable.

Comentaris

Castellonenc Castelló de la Plana
1.

Supose que els qui envolten al president de la Generalitat en aquesta foto, són els representants de l'organització empresarial CEV. És simptomàtic, que aquest senyor que diu ser membre i dirigent d'un partit "Obrer i Socialista", es faça una foto envoltat d'empresaris i recolze unes declaracions tendencioses que van en contra del dret de vaga dels treballadors. Lamentablement l'empresariat valencià (salvant unes poques excepcions) és feixista, un empresariat majoritàriament franquista i colonial castellà, que a tenor d'aquestes declaracions, considera el dret de vaga dels treballadors, un dret humà fonamental, com una "pressió inadmissible". Aquest és el nivell democràtic d'aquesta patulea franquista que formen els dirigents empresarials i per a més INRI, qui tenia que donar llum i ser com a mínim neutral i no recolzar aquestes bestieses antidemocràtiques, el president de la Generalitat, un "Obrer i socialista del País Valencià"....Ahahahahaha....Perdoneu, no he pogut contindre la rialla al dir que Simo Puig és obrer i socialista i ademés del País Valencià.......Bé, com deia, damunt el tal Ximo Puig en lloc de posar llum i trellat, es decanta del costat franquista. Amb aquest president de la Generalitat, l'últim que tanque la porta i apague la llum.


  • 3
  • 19

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat